Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Könnyed nyári hangulatok csütörtök este a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 02.
Image„Könnyed nyári hangulatok” címmel ad koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar június 2-án, csütörtökön a Bory-vár udvarán. Az esten közreműködik Kuklis Gergely, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertmestere és Molnár Zoltán trombitaművész. Jegyek a Vörösmarty Színház jegyirodájában és a helyszínen is kaphatóak.
Tovább...
 
Sándor András: Balázs Pali: Amiről 20 évig nem beszéltem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 02.
Hogyan lesz egy falusi fiúból országosan körülrajongott sztár? Mi a titka annak, aki két évtizede rendületlenül tartja népszerűségét? Balázs Pali sikerét sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben, eddig sikertelenül. Pályafutásának 20. jubileumi évében azonban úgy döntött, életrajzi könyvben mesél azokról a sorsfordító mérföldkövekről, amelyekről eddig hallgatott.
Tovább...
 
A muzsika hangja - hangverseny a Kossuth Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 01.
ImageCsütörtökön este 18.00 órától „A muzsika hangja” címmel adnak hangversenyt a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola tanárai és diákjai. A műsorban az ének-zenét emelt szinten tanuló gyerekek működnek közre. A csütörtök esti kulturális zenei programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Élményprogramokkal erősít az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2016. június 01.
Image14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára. A zenei programok mellett az EFOTT fesztiválozói idén számos igazán izgalmas élményprogramot próbálhatnak ki.
Tovább...
 
Jazz mindenkinek - Alba Regia Feszt! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 01.
ImageAugusztus 9-11-ig ismét eluralkodik a zeneőrület Székesfehérvár belvárosában! A világhírű német Mo’Blow mellett a hazai jazz-funk szcéna krémje vonul fel a színpadokon. Többek között Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, KosziJanka és az Irie Maffia énekesnő, Sena koncertjeit élvezhetjük idén.
Tovább...
 
Vasárnapi zeneovi - mesebemutató Borlói Rudolf műveiből Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageHangverseny és mesebemutató Borlói Rudolf műveiből címmel zeneovis rendezvény lesz május 29-én, vasárnap 16 órakor a Hermann László Zeneiskola hangversenytermében. A zeneovis rendezvény vendégeként jelen lesz a zeneszerző, közreműködnek a Tálos Edit Alapítvány zeneovis csoportjai és a Hermann Zeneiskola tanulói.
Tovább...
 
Szól a nóta vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageVasárnap 15 órakor a Székesfehérvári Nótaklub tagjai adnak műsort A Szabadművelődés Házában.
Tovább...
 
10. Katolikus Könyvnapok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 25.
ImageA tizedik Katolikus Könyvnapok székesfehérvári programját alább tekinthetik meg olvasóink.
Tovább...
 
Világszenzációval indul a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. május 25.
ImageA Harmonia Albensis Székesfehérvár egyik legnépszerűbb komolyzenei programsorozata, melyet idén 14. alkalommal szervez meg a királyi városban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
Tovább...
 
Hetedhét Játékfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 25.
ImageMájus 28-án és május 29-én újra mesebirodalommá változik a fehérvári belváros. A jókedvről bábművészek, zenekarok, mesemondók és a gyermeknapi hétpróba állomásvezetői gondoskodnak. Az óriási játszótéren idén a klasszikus fiú- és lányjátékok elevenednek meg.
Tovább...
 
Fotók, festmények és ékszerek közös kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 24.
Rostásy Szabó Mihály fotográfus, Kántor Mária ékszertervező és Szentes Ottokár festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás május 28-án, 10 órakor a Szabadművelődés házában. A közös tárlatot az Aranykéz Középiskola és Szakiskola szervezi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3400 - 3410 / 6193